Bitlo

3K

Yönetici
Yönetici
8 Mar 2023
4
3
3


Bitlo.Com sitesinde kaydınızı ve lüzumlu bilgilerinizi girdikten sonrasında anında muamele yapabilirsiniz. Borsa içinde muamele yapmadan önce bitcoin ve öteki kripto paralar hakkındaki detaylı malumat için sitemizde bulunan klavuz sayfalarına bakabilirsiniz.

Bitlo.Com sitesinde türk lirası bakiyeniz ile kripto para piyasalarında en yüksek hacime sahip 10 kripto para birimi; bitcoin, ethereum, litecoin, ripple, chainlink, bnb, bat, matic network, zrx ve bitcoin cash kripto para birimlerini satın alabilirsiniz. Satın aldığınız kripto para birimlerini sitemiz üzerinden satabilir ve türk lirası olarak banka hesabınıza çekebilirsiniz.

Bitlo.Com sitesinde alış-satış işlemlerinizi iki farklı yöntemle yapabilirsiniz. Rahat alış-satış bölümünde alış ve satış yapmak arzu ettiğiniz tutarı belirledikten sonra, markette bulunan bekleyen alış-satış emirlerinden anında işleminiz gerçekleşir.

Gelişmiş alış-satış kısmınde ise, alış ve satış işleminin gerçekleşmesini istediğiniz fiyatı belirleyerek buyruk oluşturabilirsiniz. Işlem yaptığınız kripto para fiyatı buyruk verdiğiniz fiyata erişince otomatik olarak gerçekleşir.

Bitlo.Com sitesinden almış olduğunuz kripto para birimlerini, farklı cüzdan adreslerine ve sitelere gönderebilirisiniz. Farklı cüzdan ve sitede bulunan kripto para birimlerinizi bitlo.Com sitesinde bulunan hesabınıza yatırabilir ve işlem yapabilirsiniz.

Bitlo.Com sitesinde yapmış olduğunuz tüm işlemlerinizi site içerisinde ‘yatırma-çekme geçmişi’, ‘gerçekleşen emirler’, ‘aleni emirlerim’ ve ‘geçmiş emirlerim’ tablolarından takip edebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar